Header Image 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Content Image 1

Autohuis Delfzijl

  • 15+ occasions
  • Professioneel onderhoud
  • Bezoek onze showroom
Content Image 2

“Meer dan 75 jaar
Opel ervaring”

Welkom bij Autohuis Delfzijl

Bij Autohuis Delfzijl hebben we een passie voor auto's en streven we ernaar om de ultieme bestemming te zijn voor al uw auto-gerelateerde behoeften. Wij zijn gevestigd in het prachtige Delfzijl en hebben sinds onze oprichting een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de wereld van mobiliteit.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: wij streven ernaar om de dromen van onze klanten op autogebied te vervullen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, behoefte heeft aan deskundig onderhoud voor uw huidige voertuig, of op zoek bent naar advies over auto gerelateerde zaken, wij zijn er om u te helpen. Onze toegewijde medewerkers werken hard om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Autohuis Delfzijl altijd positief en voldoening gevend is.

Onze Diensten

Bij Autohuis Delfzijl bieden we een breed aantal diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen. Van de verkoop van hoogwaardige occasions tot professioneel onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats, wij staan voor u klaar. Onze deskundige monteurs en adviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn toegewijd aan het leveren van eersteklas service.

Onze Waarden

Bij Autohuis Delfzijl hechten we veel waarde aan eerlijkheid, integriteit en transparantie. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.


Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon met ons praten over auto's? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u te helpen.
Bij Autohuis Delfzijl zijn we gepassioneerd door auto's en gedreven door service. We nodigen u uit om langs te komen en de Autohuis Delfzijl-ervaring zelf te ontdekken. Samen op weg naar een geweldige reis op vier wielen!

bezoek onze showroom

Polarisweg 97
9933 HE Delfzijl

Ma t/m vr 08.00 - 16:45
Za Gesloten
Zo Gesloten

Team Member

Ons team

Professionals die voor u klaarstaan

  • Gedreven
  • Deskundig
  • Passievol
Gallery Image 0
A. Verstegen
Sales
Gallery Image 1
B. Huizing
Aftersales
Gallery Image 2
G. van der Leest
Banden
Gallery Image 3
M. van Maar
Werkplaats
Gallery Image 4
M. Huisman
Werkplaats
Gallery Image 5
R. Sewbalak
Parts

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website